• panggero Rojongan + 86-13928299282
  • tentang Kami

Carita rék terang

Sanwell Urug Industrial Limited diadegkeun in1999, parusahaan urang téh produsén profésional, supplier na éksportir pikeun parabot kantor, jati umum, aya kénéh rohangan jati, dining kamar jati, pangkeng jati, jati barudak, jati outdoor.

Dina taun kaliwat, Ku maturan jasa unggulan stabil, produk sampurna, parusahaan kami geus ngembangkeun kana Company jati kalayan design canggih, manajemén manufaktur ketat tur jaminan kualitas dipercaya, kitu ogé ékspor jeung kiriman nanganan jasa ka sakuliah dunya.

parusahaan urang geus miboga reputasi jeung well-dipikawanoh ku konsumén jangka panjang urang ti Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, wétan Tengah jeung nagara Asia lianna.

Sanwell Urug Industrial Limited gaduh ...

rniture Industrial Limited have successfully installed the Hunan University project in  2017 Project of Jinyun office building in 2016 Project furniture supply of 2019 Project furniture supply of 2019  
Sanwell Urug Industrial Limited geus suksés dipasang proyek Hunan Universitas di
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional tina jati
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.