• Call Mbështetje + 86-13928299282
 • rreth nesh

Tregime ju doni të dini

Sanwell Mobilje Industriale Kufizuar u themelua in1999, kompania jonë është një prodhues, furnizues dhe eksportues për mobilje zyre, mobilje publik, Living mobilje dhomë, ngrënie mobilje dhomë, mobilje dhoma gjumi, fëmijët mobilje, mobilje në natyrë.

Në vitet e fundit, duke ofruar shërbim të qëndrueshëm të shkëlqyer, produkt perfekt, Kompania jonë ka zhvilluar në një kompani mobilje me dizajn të avancuar, të menaxhimit të rreptë të prodhimit dhe të sigurimit të besueshme të cilësisë, si dhe eksportin dhe dërgesës trajtimin e shërbimeve për të gjithë botën.

Kompania jonë ka fituar reputacionin dhe i njohur nga klientët tanë afatgjatë nga Evropa, Amerika e Veriut, Australi, Japoni, Lindja e Mesme dhe vende të tjera të Azisë.

Sanwell Mobilje Industriale Kufizuar kanë ...

rniture Industrial Limited have successfully installed the Hunan University project in  2017 Project of Jinyun office building in 2016 Project furniture supply of 2019 Project furniture supply of 2019  
Sanwell Furniture Industrial Limited keni instaluar me sukses projektin e Universitetit Hunan në
 • prodhues

  prodhues

  prodhues i mobilje
 • certifikatë

  certifikatë

  Fabrika jonë është rritur në një Premier ISO9001: 2008 certifikuar të kualitetit të lartë, kosto-efektive produkteve
 • cilësi

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.