• telpon Support + 86-13928299282
  • babagan awake dhewe

Stories pengin ngerti

Sanwell Furniture Industrial Limited didegaké in1999, perusahaan kita punika Produsèn profesional, supplier lan exporter kanggo kantor, furniture umum, urip kamar Furnitur, dining kamar Furnitur, kamar turu Furnitur, anak, Furnitur ruangan.

Ing taun kepungkur, Miturut aturan layanan banget stabil, produk sampurna, Our company wis dikembangaké dadi Company Furnitur karo desain majeng, Manajemen Manufaktur ketat lan jaminan kualitas dipercaya, uga kaca lan pangiriman nangani layanan kanggo donya.

Our company wis gained ing ajining diri lan kondhang dening pelanggan long-term kita saka Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, wétan Tengah lan negara Asia liyane.

Sanwell Furniture Industrial Limited duwe ...

rniture Industrial Limited have successfully installed the Hunan University project in  2017 Project of Jinyun office building in 2016 Project furniture supply of 2019 Project furniture supply of 2019  
Sanwell Furniture Industrial Limited wis kasil nginstal project Hunan University in
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Furnitur
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.